Вітаємо, сайт щойно запустився. Якщо Ви знайшли помилки у відображенні інформації або в роботі функціоналу - напишіть нам! | закрити х

для Тебе, для родини!

Підписатися на новини ТМ 'Рукавичка'Підписатися на новини Адреси магазинів ТМ 'Рукавичка'Адреси магазинів Отримати газетку ТМ 'Рукавичка'Завантажити газетку

Умови обробки та використання персональних даних

Відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних” від 01.06.2010 року № 2297-VI, із наступними змінами та доповненнями, діючи добровільно і усвідомлюючи значення моїх дій, даю свою згоду ТзОВ ТВК “Львівхолод”, код ЄДРПОУ 01553681 (надалі “Володілець”), на обробку та використання персональних даних, на передачу та/або надання доступу розпоряднику без отримання додаткової згоди, на таких умовах:

  • Персональні дані будуть оброблятися з метою підтримки зв’язку (комунікації) між мною і Володільцем, забезпечення Володільцем авторизації та/або реєстрації, доступу до та/або зберігання інформації на веб-сайті “Рукавичка” http://rukavychka.ua, участі у програмах лояльності, в т.ч. шляхом реєстрації на веб-сайті “Рукавичка”, та/або ознайомлення з інформацією на веб-сайті “Рукавичка”, включення інформації про мене до персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в ході ведення такої діяльності.
  • Володільцем можуть оброблятися залишені мною на веб-сайті “Рукавичка” контактні (персональні) дані, в тому числі, але не виключно, такі персональні дані: ідентифікаційні дані (прізвище, ім’я, по батькові), номери телефонів (стаціонарних і мобільних).
  • Персональні дані можуть бути передані особам тільки відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних”.

Мені зрозуміло, що відповідно до ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних” я маю право:

  1. Знати про місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження Володільця;
  2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;
  3. На доступ до своїх персональних даних;
  4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. Пред’являти вмотивовану вимогу Володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. Пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, у зв’язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи перешкоджають честі, гідності та ділової репутації фізичної особи;
  8. Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадовим особам, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
  9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. Відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Цим підтверджую, що я ознайомлений (-а) з фактом внесення відомостей про мене до бази даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються та використовуються в процесі здійснення діяльності Володільця.

Згода на обробку персональних даних надається з моменту надіслання користувачем/Учасником програми звернення через веб-сайт шляхом проставляння відмітки під текстом “Я погоджуюсь з Умовами обробки та використання персональних даних”.

Цікавить Робота?

Петрик Наталія
Відділ зайнятості “Рукавичка”